Morgan Plus Six Pinnacle Edition: ediție de adio limitată la 30 de exemplare

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Morgan a lansat o ediție de adio pentru modelul Plus Six. Noua ediție se numește Pinnacle Edition și urmează să fie produsă în doar 30 de exemplare.

Constructorul britanic de mașini sport își ia rămas bun de la modelul Plus Six. Acesta este un model decapotabil cu design de inspirație retro, cu două locuri și care este etalonul mărcii. Morgan Plus Six a fost lansat în 2019, însă acesta va fi acum înlocuit de un viitor model etalon.

Pentru a marca această ocazie, Morgan a lansat noua ediție specială de adio Pinnacle Edition pentru Plus Six. Așa cum este descrisă de către producător, noua ediție limitată primește dotări derivate din cereri speciale de personalizare din partea clienților modelului de-a lungul anilor.

Astfel, la exterior, noua ediție specială primește accente din argintiu satinat, precum și un bușon de rezervor cu un finisaj polișat și care se deschide ca o clapetă. În habitaclu, noua ediție de adio primește tapițerie din piele bej, ornamente decorative din lemn de tec, scaune care conțin cusături speciale și covoare confecționată din blană de oaie. În consola centrală este gravată și sigla Pinnacle din aluminiu.

Sub capota lui Morgan Plus Six Pinnacle Edition este un motor BMW de 3.0 litri bi-turbo în 6 cilindri, care dezvoltă 340 de cai putere și 500 Nm.

Motorul este cuplat la o cutie automată cu 8 trepte, iar mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.2 secunde și atinge o viteză maximă de 267 km/h.

Morgan va construi doar 30 de exemplare ale noii ediții de adio. În total, modelul Plus Six a fost construit în aproape 1000 de exemplare în cei 6 ani de producție. Constructorul britanic spune că modelul Plus Six este ultimul care va avea o caroserie în formă de aripă.

via Morgan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru