Mini va avea un nou CEO: Stefan Richmann vine de la BMW

de Tiberiu Safta
Joi, 16.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a anunțat oficial că va avea un nou CEO începând din vara acestui an. Stefanie Wurst, actualul CEO al mărcii britanice, va fi înlocuită de către Stefan Richmann, care vine de la marca BMW.

Constructorul britanic anunță schimbări majore pentru conducerea mărcii. Stefanie Wurst, care este CEO-ul MINI încă din februarie 2022, va fi înlocuită de către Stefan Richmann în data de 1 august 2024. Viitorul șef al mărcii britanice este, în prezent, șeful diviziei de strategie corporativă din cadrul BMW.

Cel din urmă și-a început cariera în cadrul Grupului BMW în 1997. De atunci, Stefan Richmann a deținut mai multe funcții de conducere în cadrul companiei. În anul 2000, el a făcut parte din echipa de Planificare a Strategiei Corporative, iar în 2004 a fost numit directorul departamentului de Control al Vânzărilor.

În 2008, Richmann a devenit directorul financiar al filialei BMW Spania, unde a lucrat acolo până în 2010. El s-a întors în Germania, unde a ocupat mai multe poziții de conducere în diviziile de finanțe, control de management de produse. În 2017, Richmann a fost numit director financiar al filialei BMW SUA, înainte ca el să ocupe actuala poziție de șeful divizie de Strategie Corporativă din aprilie 2022.

via Mini

Comentarii (1)

  • Superstire care nu intereseaza pe nimeni.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru