Mercedes-Maybach SL, debut în 18 august la Pebble Beach

de Alexandru Monenciu
Vineri, 09.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, noul Mercedes-Maybach SL va debuta cu ocazia Concursului de Eleganță Pebble Beach. Mai exact, în data de 18 august.

În urmă cu doi ani, constructorul german de automobile a publicat primele imagini teaser cu viitorul Maybach SL. De atunci, prototipurile au fost surprinse de mai multe ori în teste, camuflate desigur.

Cel mai probabil, roadster-ul de lux va primi spoilere ușor revizuite, jante supradimensionate, embleme Maybach, grilă frontală specifică și o capotă vopsită în negru lucios, ceea ce trădează o temă exterioară bicoloră.

Interiorul nu a fost, încă, dezvăluit, dar cu siguranță vom regăsi aici materiale de înaltă calitate, majoritatea venind din catalogul Manufaktur.

Nici despre motorizare nu știm foarte multe. Logic ar fi ca sub capota noului Mercedes-Maybach SL să regăsim unitatea V8 de 4.0 litri, twin-turbo, care, în cazul lui SL 63, dezvoltă 585 de cai putere și 800 Nm cuplu.

Despre toate acestea vom afla în data de 18 august, atunci când noul Mercedes-Maybach SL va fi prezentat oficial, în cadrul Concursului de Eleganță Pebble Beach.

Tot aici, cei prezenți vor putea admira noul Mercedes-Maybach S 680 Nordic Glow, creat special pentru piața din SUA și replicat în doar 50 de unități.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru