Mercedes-Maybach lansează o ediție specială pentru Clasa S, inspirată de aurora boreală

de Tiberiu Safta
Luni, 19.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Maybach a lansat oficial o nouă ediție specială pentru berlina de lux Clasa S. Noua ediție este inspirată de aurora boreală și este disponibilă exclusiv pe piața din Statele Unite.

În cadrul evenimentului Monterey Car Week, divizia germană de mașini de lux a prezentat o nouă ediție specială pentru Mercedes-Benz Clasa S. Pe numele său complet, Mercedes-Maybach S680 Edition Nordic Glow, noua ediție este inspirată de aurora boreală și este disponibilă numai pe piața din Statele Unite.

Pentru a crea această ediție nouă, Mercedes-Maybach s-a folosit de divizia de personalizare Manufaktur. De aici avem o vopsea specială two-tone cu o parte superioară vopsită într-o nuanță foarte întunecată de violet metalizat și cu o parte inferioară vopsită în alb metalizat. Ornamentele exterioare sunt cromate și fac parte din pachetul Maybach Night Series Design Package. Exteriorul este completat de jante cu un design special și cu diametru de 21 de inch.

Noutăți avem și la interior, acolo unde scaunele, bordul și restul elementelor din habitaclu sunt îmbrăcate în piele gri Rose Nappa cusută manual și care cuprinde cusături în culoare gri Amethyst.

Pe planșa de bord sunt prezente și ornamente decorative din lemn de nuc aranjate în forma unui os de hering.

Bineînțeles, de aici nu are cum să lipsească siglele Mercedes-Maybach, prezente la covoarele din podea și din portbagaj. În consola centrală este prezentă și o emblemă cu inscripția "Edition Nordic Glow 1 of 50". Mai mult, datorită pachetului Executive Rear Seat Package Plus, noul model exclusivist primește suporturi de pahare răcite și încălzite, un frigider și pahare de șampanie.

Mercedes-Maybach nu a precizat dacă a adus modificări sub capota noii ediții speciale. Îți reamintim că Mercedes-Maybach S680 primește un motor V12 de 6.0 litri bi-turbo, care dezvoltă 612 cai putere. Cu acest motor, modelul de lux accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4.5 secunde și atinge o viteză maximă de 250 de km/h, limitată electronic.

Noul Mercedes-Maybach S680 Edition Nordic Glow va fi disponibil numai în Statele Unite, iar producția va fi limitată la doar 50 de exemplare.

Fiecare va costa aproximativ 340.150 de dolari.

via Mercedes-Maybach

Comentarii (3)

  • PS. da' galben pe rosu n-are?
    0 0
  • Haurash
    Eu astept varianta "Bulibasha", ca e plin de bronzati cu Maybach si Rolls Royce.
    2 1
  • oricine
    Un lucru foarte frumos și e oricum la juma de preț față de rollsică (chiar aș fi curios să văd o comparație cam ce ar avea rollsul în plus de 300000 de epuroi). Iar din ce am văzut eu pe internet culorile luminilor nordului sunt altele.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru