Mercedes-Benz: ediția limitată G-Class Past II Future sărbătorește 45 de ani de existență

de Silvian Irimia
Marti, 22.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a colaborat cu designerul de modă Nigo pentru a crea o ediție limitată a modelului Clasa G. Această colaborare marchează cea de-a 45-a aniversare a emblematicului model.

Limitat la doar 20 de unități la nivel mondial, ediția specială Past II Future prezintă o vopsea exterioară în două tonuri de verde și gri, cu ornamente și jante negre. În interior, ediția limitată dispune de tapițerie cu model în carouri, inspirată de modelele retro Clasa G.

Schema de culori amintește de o restaurare unică a unui model decapotabil din anii 1990, de asemenea proiectată de Nigo. Edițiile Past II Future pot fi comandate în configurațiile diesel G 450d și pe benzină G 550.

Prin urmare, clienții pot opta pentru un motor diesel de 3.0 litri care dezvoltă 362 de cai putere și un cuplu motor de 750 Nm. Acest motor permite SUV-ului să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.8 secunde, atingând o viteză maximă de 210 km/h.

Dacă motorul diesel nu este pe gustul tău, modelul G 500 vine cu un motor pe benzină turbo de 3.0 litri, cu șase cilindri în linie, care produce 443 de cai și un cuplu de 560 Nm. Aceasta reduce timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h la 5.4 secunde, însă viteza maximă rămâne aceeași.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Elektrikkk
    La muzeu cu ea
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru