McLaren Artura devine o piesă de artă într-o colaborare caritabilă

de Silvian Irimia
Joi, 24.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un model McLaren Artura a fost transformat într-o piesă de artă, pentru a ajuta copiii care se confruntă cu boli grave.

Într-o colaborare foarte interesantă, artistul britanico-nigerian Yinka Ilori s-a asociat cu producătorul auto britanic McLaren și organizația Art of Wishes pentru a transforma modelul Artura într-o capodoperă unică, pictată manual. Această colaborare este menită să susțină fundația Make-A-Wish.

Dezvăluit în cadrul Frieze London 2024, târgul anual de artă contemporană, modelul personalizat a atras toate privirile. Care a fost inspirația pentru această colaborare? Seria „Paradise for All” a lui Ilori, bazată în principal pe flori.

Potrivit lui Ilori, florile reprezintă interconectarea dintre viață și moarte, ciclul lor continuu de înflorire, înmugurire și ofilire simbolizând frumusețea efemeră a vieții.

Yinka Ilori a realizat acest proiect în cadrul unui decor de artă live, care a durat două zile și a avut loc în curtea hotelului The Peninsula London. Totul s-a desfășurat în fața iubitorilor de artă, pasionaților de mașini și trecătorilor curioși.

Capota acestui Artura va porni într-un turneu de 3 luni prin Regatul Unit.

După aceea, va fi scoasă la licitație pentru a strânge fonduri în beneficiul Make-A-Wish, o fundație care îndeplinește dorințele copiilor care se confruntă cu boli grave.

Capodopera va fi expusă la hotelul The Peninsula London până pe 30 octombrie 2024.

via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru