Mazda va avea o siglă nouă, simplificată

de Tiberiu Safta
Luni, 29.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda este pe cale să prezinte o siglă nouă în viitorul apropiat. Constructorul japonez a înregistrat o nouă siglă simplificată la biroul de brevete de mărci înregistrate din Japonia.

Actuala siglă Mazda a fost introdusă în 1997 și simbolizează litera M desenată sub forma unor aripi. De-a lungul celor 27 de ani, sigla mărcii japoneze din prezent a suferit modificări minore. Însă, celebrul logo este pe cale de a fi înlocuit de o siglă nouă, cel mai probabil până la finalul acestui an.

Conform unui document cu un nou brevet de marcă înregistrată, noua siglă Mazda va fi simplificată. Concret, dispare aspectul tri-dimensional al siglei din prezent, acesta fiind înlocuit cu un aspect nou, bi-dimensional. De asemenea, în document se arată o siglă neagră, însă cel mai probabil va păstra culoarea argintie odată ce va fi lansată oficial.

Deocamdată, Mazda nu a confirmat când va fi introdusă noua siglă.

via Motor1

Comentarii (4)

  • Andrei
    Au mai economisit 5 dolari/masina.
    5 1
  • Dezgustător
    4 1
  • S-au molipsit de la VW, de la 3D la 2D, mai simplu, mai ieftin de produs, dar la prețul mașinii 200 de dolari în plus, nu se simte .
    4 1
  • unualtu
    Ca acuma tare complicata e :)))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru