Mașinile lui James Bond: DB12 Goldfinger Edition comemorează 60 de ani de la filmul Goldfinger

de Silvian Irimia
Luni, 14.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin sărbătorește 60 de ani de la lansarea filmului Goldfinger și 60 de ani de parteneriat cu James Bond, cel mai popular spion din lume.

Aston Martin DB12 Goldfinger Edition a fost creat de departamentul de personalizare al mărcii, Q by Aston Martin. Mașina este finisată în culoarea exterioară emblematică Argintiu Birch, similară cu cea a modelului DB5 care a apărut în filmul Goldfinger.

Aceasta are jante argintii de 21 de inch, etriere negre și fante laterale aurii cu un logo Aston Martin de culoare argintiu și negru. La interior, DB12 Goldfinger Edition imită stilul modelului DB5, având scaune sport din piele cu un model de cusături specific.

Același model poate fi găsit și pe inserțiile ușilor și pe plafon. Mașina beneficiază, de asemenea, de accente interioare placate cu aur de 18k și un selector de viteze cu crestături.

DB12 Goldfinger Edition este propulsat de un motor V8 biturbo de 4.0 litri, care dezvoltă 671 de cai putere și un cuplu de 800 Nm. Această ediție Goldfinger este limitată la doar 60 de unități.

Mașina va fi livrată proprietarilor împreună cu mai multe cadouri exclusive, inclusiv o husă personalizată pentru mașină și o cutie de prezentare pentru cheie.

Totodată, clienții vor primi o secțiune din scena emblematică de pe Furka Pass din filmul Goldfinger, în format pe peliculă de 35mm.

De asemenea, Aston Martin va oferi o sticlă magnum de șampanie Bollinger din 2007, numerotată individual, împreună cu patru pahare exclusiviste Bollinger 007, toate prezentate elegant într-o valiză personalizată Globe-Trotter Air Cabin Case.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru