Leapmotor B10 și-a făcut debutul la Salonul Auto de la Paris

de Silvian Irimia
Luni, 14.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul chinez Leapmotor a anunțat premiera globală a SUV-ului electric B10 la Salonul Auto de la Paris. Acesta este primul model din viitoarea serie B, iar lansarea marchează un moment important în expansiunea globală a celor de la Leapmotor.

Zhu Jiangming, fondatorul Leapmotor, a prezentat modelul B10 în cadrul evenimentului. Acesta a subliniat importanța sa ca primul model global al companiei. SUV-ul de segment C este construit pe arhitectura LEAP 3.5, o platformă care oferă multe caracteristici ADAS (Sisteme Avansate de Asistență pentru Șofer) și capabilități de conducere inteligentă.

Tianshu Xin, directorul executiv Leapmotor International, a subliniat strategia globală ambițioasă a Leapmotor în timpul dezvăluirii.

B10 reprezintă primul dintre numeroasele modele care vor fi lansate ca parte a seriei B, concepute special pentru piețele globale. Compania afirmă că noul SUV din segmentul C este destinat consumatorilor mai tineri, care caută un vehicul ce oferă nu doar tehnologie avansată și conectivitate, ci și o amprentă ecologică puternică, la un preț competitiv.

Debutul Leapmotor la Salonul Auto de la Paris vine pe fondul accelerării expansiunii globale a companiei. Începând cu 23 septembrie, Leapmotor a început deja să vândă în Europa, având peste 200 de reprezentanțe în 13 țări.

Compania dorește să extindă această rețea la 500 de puncte de vânzare în Europa până la sfârșitul anului 2025.

Pe lângă B10, Leapmotor a mai prezentat alte 3 modele din portofoliul său, adică două SUV-uri de segment D (C16 și C10), dar și un model electric compact de segment A, T03.

via Leapmotor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru