Lansarea pe piață a lui Citroen e-C3, amânată din cauza problemelor software

de Tiberiu Safta
Joi, 01.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lansarea pe piață a lui Citroen e-C3 a fost amânată din cauza problemelor software. Livrările modelului electric de oraș ar urma să înceapă acum la sfârșitul verii.

Livrările noului Citroen e-C3, versiunea electrică a modelului de oraș, ar fi trebuit să înceapă în Europa în al doilea trimestru din acest an. Din nefericire, livrările modelului electric francez au trebuit să fie amânate din cauza unor probleme cu sistemul software al mașinii. Mai exact, sunt probleme la verificările finale ale sistemului, care reprezintă ultimul pas înainte de startul producției în masă al noului model.

Potrivit unui oficial al mărcii din Hexagon, cei care au comandat deja mașina o vor primi "după pauza de vară." În prezent, versiunea electrică a noului Citroen C3 a adunat deja aproximativ 30.000 de comenzi.

Noul Citroen e-C3 este disponibil și în România, la un preț de pornire de 23.300 de euro la momentul redactării. Modelul electric de oraș este propulsat de un motor de 113 cai putere, care îl ajută pe e-C3 să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 11 secunde și să atingă o viteză maximă de 135 de km/h. Grație unei baterii de 44 kWh, autonomia este de 320 de kilometri, iar consumul este de 16.6 kWh/100 km.

via Automotive News Europe

Comentarii (5)

  • Vasile
    Nu-i mai satură Dumnezeu pe clienți cu electronica din mașini. Apoi se miră că se strică.
    3 4
  • Eu cred ca e din cauza siglei...
    0 0
  • Să-l comande de pe TEMU ca oricum este din categoria chinezăriilor. Da-o încolo de soft…
    3 4
  • Dutz, n-ai nimerit-o. E facuta in Europa , nu-i chinezarie.
    3 3
  • Banditos
    @SILE

    nu e pe nimereala e pe principiul "eu ma pricep mai bine, deci e din categoria chinezarie", adica: mica, inutila... electrica(!)
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru