Land Rover lansează o ediție specială nouă pentru Defender, inspirată de atmosfera insulei Ibiza

de Tiberiu Safta
Luni, 23.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a lansat oficial o ediție specială nouă pentru Defender. Modelul de teren primește culori speciale, inspirate de atmosfera insulei Ibiza.

Constructorul britanic de mașini de teren a pregătit o nouă ediție specială pentru Defender. Noua ediție este botezată Eivissa Limited Edition și este inspirată de atmosfera și culorile stridente ale insulei Ibiza. De altfel, Eivissa este numele insulei în limba catalană. Pe această insulă, Land Rover a organizat evenimentul de lansare a noii ediții speciale, iar aici este singurul loc unde poate fi comandat noul model.

Noua ediție specială este disponibilă în două configurații diferite. Pe de o parte, avem modelul Defender 90 Noontide. Acesta este vopsit într-o nuanță specială de albastru și este acompaniată de accente albe. Potrivit Land Rover, noua vopsea este inspirată de cerul albastru și de Marea Mediterană aflate în contrast cu casele albe ale insulei Ibiza.

De cealaltă parte, avem Defender 110 Eivissa Sunrise, care este vopsit într-o nuanță de galben cu accente negre lucioase. Combinația de culori este inspirată de "răsăritul galben magic vizibil pe insulă."

Land Rover nu a dezvăluit niciun detaliu tehnic despre noua ediție specială.

Cunoaștem, în schimb, că noua ediție va fi produsă în doar 6 exemplare. Cifra este semnificativă pentru istoria insulei Ibiza. Vechiul nume al insulei era Iboshim, un nume dat de fenicieni în onoarea lui Bess, un zeu asociat cu protecție, fertilitate, bunăstare domestică și cu cifra 6. Land Rover spune că noua ediție specială a fost creată ca „un tribut adus istoriei bogate a insulei și a semnificației culturale a acesteia.”

via Land Rover

Comentarii (2)

  • @AM
    E incredibil cate non stiri reusiti sa bifati zilnic si cate megastiri ratati zilnic.
    Incredibil.
    B. D. la munte si la mare, pe campii si prin ogoare.
    3 1
  • @alex_cu_creier_mic
    Sunt tare curios, ce "megaștiri" au ratat băieții noștri? Și de ce consideri tu asta o "non știre"? Sau este doar o cârcoteală de 2 lei că te-ai plictisit de viață și crezi că este amuzant să fii troll?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru