Lancia a dat startul livrărilor noului Ypsilon

de Tiberiu Safta
Luni, 22.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lancia a dat startul oficial livrărilor noului Ypsilon. Primul exemplar al noului model subcompact face parte din ediția limitată Cassina.

Constructorul italian a demarat oficial livrările noului Ypsilon, la aproape jumătate de an de la momentul lansării. Noul model care anunță renașterea mărcii italiene pe plan internațional este și prima Lancia electrică de serie din istorie. Această versiune primește un motor electric de 156 de cai putere și care oferă o autonomie de 402 kilometri în regim WLTP.

Noua Lancia Ypsilon este disponibilă și într-o versiune cu motor mild-hybrid, de 1.2 litri și 100 de cai putere.

Primul exemplar livrat face parte din ediția limitată Cassina, care va fi produsă în doar 1906 exemplare. Numărul este semnificativ, deoarece reprezintă anul de înființare al mărcii italiene de către Vincenzo Lancia.

Noua Lancia Ypsilon este disponibilă, pentru moment, doar în Italia, acolo unde prețul de pornire este de 20.900 de euro. Primele țări din afara Italiei unde noul Ypsilon va fi comercializat sunt: Belgia, Țările de Jos, Luxemburg, Germania, Franța și Spania.

via Lancia

Comentarii (1)

  • Cum este focile? Mai sunt? sau sold out până mult în viitor… totul este urat la această mașină, inclusiv poza de prezentare cu o prezența feminină care exemplifică perfect un BEV.
    Interesant că au încercat să acopere urâțenia creată cu cât mai mult oameni… degeaba, “botul” mașini declanșează antivirusul în calculator ;)
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru