Jeremy Clarkson, la un pas de moarte. Prezentatorul a fost operat de urgență la inimă

de Tiberiu Safta
Miercuri, 23.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeremy Clarkson, fostul prezentator Top Gear și The Grand Tour, a dezvăluit că a trebuit să fie operat de urgență la inimă. Prezentatorul s-a simțit rău după ce s-a întors dintr-o vacanță.

Jeremy Clarkson a fost la un pas de moarte săptămâna trecută. Fostul prezentator al emisiunilor Top Gear și The Grand Tour a dezvăluit pentru publicația The Sunday Times că a trebuit să fie operat de urgență la inimă după ce starea lui de sănătate s-a deteriorat subit.

Clarkson, în vârstă de 64 de ani, a început să se simtă rău în timpul unei vacanțe petrecute în Oceanul Indian. El a precizat că s-a chinuit să înoate și nu a mai putut să urce pe scări fără să fie ajutat. După ce s-a întors din vacanță, starea lui de sănătate s-a agravat.

„M-am trezit miercuri dimineața fără să mă simt prea bine”, a scris Clarkson pentru publicația The Sunday Times. „Eram moale și aveam o senzație de strângere în piept.” La început, prezentatorul a ignorat aceste semne, însă mai târziu a avut senzații de „înțepături cu ace” la mâna stângă.

El a fost apoi transportat la un spital din Oxford unde a fost operat de urgență la inimă.

Din fericire, nu a fost vorba despre un infarct, însă medicii au descoperit o arteră blocată și o a doua arteră pe cale să se blocheze. Lui Clarkson i-a fost montat un stent în inimă.

Incidentul s-a petrecut în cursul săptămânii trecute. Din fericire, operația a fost una reușită, iar Clarkson a fost externat din spital în ziua următoare și se simte mai bine.

via BBC

Comentarii (1)

  • Mno să vedem dacă mai bagă “cicluri de găină” și mortăciuni, lactate… este mult mai grav ce mâncăm (și alegerea este a noastră dacă vrem să facem ceva, acum) față de poluare, mult, mult, mult de tot.
    PS îi doresc sănătate și nu doar lui.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru