Jeep Avenger 4xe: ediție specială în colaborare cu The North Face

de Silvian Irimia
Luni, 21.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea 4xe a noului Jeep Avenger va primi o ediție specială. Deoarece marca Jeep este cunoscută pentru capabilitățile în off-road, aceștia au realizat o colaborare cu brand-ul de îmbrăcăminte The North Face.

Jeep Avenger 4xe The North Face Edition va fi dezvăluit vineri, 25 octombrie, după mai bine de 2 ani de muncă la acest proiect între cele două branduri. Jeep a lansat un teaser video foarte scurt pentru ediția The North Face. Mașina va avea o vopsea gri închis, contrastată de cârlige de remorcare portocalii pe bara de protecție frontală și alte accente în aceeași nuanță.

Jeep va construi 4.806 exemplare din Avenger 4xe The North Face Edition. Acest număr este o referință la înălțimea vârfului Mont Blanc, cel mai înalt munte din Alpi și din Europa de Vest.

Versiunea 4xe este prima de pe Jeep Avenger care oferă tracțiune integrală, datorită unui nou sistem mild-hybrid care folosește un motor pe benzină de 1.2 litri cu 134 de cai putere și două motoare electrice de 28 de cai, câte unul pe fiecare ax.

Comparativ cu alte versiuni ale modelului Avenger, 4xe primește, de asemenea, un sistem de suspensie cu ax spate multi-link, care permite o mai bună articulație a suspensiei.

În același timp, permite o creștere cu 10 mm a gărzii la sol și mai multe moduri de rulare pentru diverse condiții.

via Jeep

Comentarii (1)

  • Elektrikkk
    LOL mild hybrid.... Atât s-a putut...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru