Jaguar va prezenta un nou concept electric la finalul lui 2024

de Tiberiu Safta
Vineri, 09.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a anunțat oficial că se pregătește să dezvăluie un nou concept electric în ultima lună din 2024. Începând de anul viitor, Jaguar va fi o marcă pur electrică.

Constructorul britanic urmează să prezinte un nou concept electric în decembrie. Noul concept va fi un indiciu despre cum va arăta gama Jaguar începând de anul viitor. Asta pentru că marca din Marea Britanie are în plan să devină pur electrică din 2025.

Din primele informații, conceptul ar urma să fie un GT electric, care va fi transformat într-un eventual model de serie. Conceptul va prezenta și un nou limbaj de design, care va fi prezent la viitoarele modele de serie ale mărcii.

Versiunea de serie a noului Jaguar GT electric ar urma să fie bazat pe o arhitectură nouă și va avea o autonomie de circa 700 de kilometri. De asemenea, noul model ar urma să coste circa 100.000 de lire sterline.

via Autocar

Comentarii (6)

  • " To be or not to be ", chiar aceasta este întrebarea în privința mărcii Jaguar, doar electric din 2025 este un act de curaj, mai ales că prețurile vor urca mult, după cum au anunțat, Jaguar dorește sa se apropie de zona clienților mai bogați, primul model 100.000 lire, chiar le urez succes .
    5 0
  • Chevyrolet
    Este foarte greu ca, după atâția ani de anonimat, să îți (re)capeți reputația de a concura cu Bentley sau Rolls-Royce. Mai ales dacă mizează pe mașini electrice. Într-adevăr, I-Pace a fost o mașină revoluționară la vremea ei, din punct de vedere al motorului electric. Dar asta a fost prin 2018 și de atunci au venit mulți din urmă.
    Rămân la părerea că atunci când cei mai mulți producători fac pași îndărăt cu electricele, și Jaguar ar fi trebuit să facă la fel.
    Totuși, le urez succes în această reinventare.
    5 0
  • Se vor adresa celor care conduc un Range Rover zi de zi și vor un Jaguar electric pentru plimbările de weekend.
    Da, exista astfel de clienți în Marea Britanie. Mărcile asta sunt pentru a-ți arăta statutul social.

    Cum ar spune Jeremy Clarkson: "You have a Jaaaaaag".
    1 3
  • spaclu lu manole
    Odata cu trecerea la electrice, sper ca Jaguar (si Land Rover) sa mai scape de probleleme de fiabilitate.
    I-Pace are si la ora actuala un design superb. Din pacate, pentru mine, interioarele de Jaguar nu m-au atras niciodata. Pur si simplu nu au rafinamentul si ergonomia nemtoaicelor. Pe langa asta, I-Pace a fost prima lor electrica, iar performantele nu m-au dat pe spate nici ele. De pret ce sa zic. Daca pentru ei targetul e de 100k de lire sterline, good luck sa faca vanzari de masa pentru stabilizarea financiara.
    3 1
  • La vremea ei I-Pace a fost chiar revoluționară. În special designul cab-forward. Dar nu s-au sinchisit sa o updateze și acum e depășită.
    4 2
  • Manole, perfect de acord cu interioarele, cu o singură excepție, ultimul XJ, m-am urcat în unul, din poze sau filmări nu pare cine știe ce, dar în realitate mi-a plăcut mult, materiale, finisări, aspect în perfectă armonie cu exteriorul, lemn, metal, piele, de cea mai bună calitate, singurul minus la interior a fost spațiul mai mic decât al concurenței, în special la cap, din cauza liniei mai joase a plafonului, dar pentru un model apărut în 2010, acum 14 ani, ar fi fost și astăzi, cu mici îmbunătățiri, un model atrăgător și elegant .
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru