Ion Țiriac i-a premiat pe medaliații olimpici ai României cu 3 modele Hyundai

de Tiberiu Safta
Duminica, 18.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Galeria Țiriac, cea mai mare colecție privată de automobile din România, a organizat un eveniment special în acest weekend. Câștigătorii de medalii la Jocurile Olimpice de la Paris au primit cadou 3 modele Hyundai din partea lui Ion Țiriac.

Jocurile Olimpice de la Paris, recent încheiate, au adus multă bucurie pentru români, grație performanțelor sportivilor noștri. La ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de Vară, România a obținut 9 medalii în total. Dintre acestea, sportivii noștri au obținut 3 medalii de aur, 4 de argint și două de bronz.

Pentru a marca succesul sportivilor câștigători de medalii, Galeria Țiriac a susținut o ceremonie festivă dedicată acestora. În cadrul ceremoniei, toți atleții au primit cadou un model Hyundai din partea lui Ion Țiriac. Cei care au câștigat medalia de aur au primit un Hyundai Ioniq 5 în echiparea Luxury și cu un propulsor de 325 de cai putere. Medaliații cu argint și bronz au primit cadou un Hyundai Kona, respectiv un Hyundai Bayon.

Fundația Țiriac a recunoscut și meritele gimnastei Sabrinei Voinea, care a fost depunctată în mod foarte controversat, ceea ce a dus la pierderea medaliei de bronz. În semn de recunoștință pentru performanța ei, Țiriac i-a făcut cadou un Hyundai Bayon, aceeași mașină primită cadou și de către câștigătorii de medalii de bronz.

În cadrul evenimentului, Ion Țiriac a ținut un discurs prin care le-a mulțumit sportivilor pentru performanțele excepționale de la Jocurile Olimpice.

„Astăzi, plătim tributul, răsplată, acestor oameni care la Paris, în sfârșit, ne-au dat o rază de soare. Ne-au arătat că încet-încet recâștigam ceea ce am avut dintotdeauna, adică gena de sportiv. Eu vă mulțumesc încă o dată. Sper să avem un viitor destul de strălucit cu ajutorul dumneavoastră. Astăzi nu suntem la un eveniment oficial, ci la o treabă de sportivi și de familie, în care va încadrez și pe dumneavoastră”, a declarat Ion Țiriac.

La eveniment a susținut un discurs și Nadia Comăneci. „Îi salut pe toți medaliații la Olimpiada de la Paris. Îmi pare rău că nu am putut fi prezentă la evenimentul în cadrul căruia au fost decernate mașinile, la Tiriac Collection. V-am susținut cu mare drag. Felicitări vouă, antrenorilor, mulțumiri domnului Ion Țiriac și Fundației Țiriac. Hai, România!”, a fost mesajul transmis de marea gimnastă.

Sportivii care au obținut medalii la Jocurile Olimpice de la Paris au fost: David Popovici, canotorii Andrei Cornea și Marian Enache, echipajul de canotaj 8+1 feminin alcătuit din Adriana Adam, Roxana Anghel, Amalia Bereș, Ancuța Nicoleta Bodnar, Maria Lehaci, Maria-Magdalena Rusu, Simona Radiș, Ioana Vrînceanu și Victoria Petreanu; echipajele de canotaj dublu vâsle alcătuite din Ancuța Bodnar și Simona Radiș, respectiv Roxana Anghel și Ioana Vrînceanu; echipajul de canotaj dublu vâsle la categoria ușoară format din Ionela Cozmiuc și Gianina van Groningen; medaliata cu argint la haltere Mihaela Valentina Cambei și gimnasta Ana Maria Bărbosu.

via Galeria Țiriac Collection

Comentarii (2)

  • George Simion
    le-a dat suv-uri?!!
    2 3
  • Un exemplu de respect emoționant din partea lui Țiriac, felicitări atleților pentru munca și rezultate.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru