Indienii vor Jaguar si Land Rover
- Printeaza
- Comenteaza
-
Trimite pe:
Cele doua mari companii auto din India, Tata Motors si Mahindra & Mahindra, au anuntat ca vor sa participe la licitatia organziata pentru vanzarea marcilor premium .
Pentru acest lucru, cei doi producatori indieni ar avea nevoie de 1,5 miliarde de dolari. Conform analistilor, indienii discuta un parteneriat cu Fiat, prin care ar putea face rost de finantare necesara achizitiei brandurilor britanice.
Zvonurile din jurul acestei chestiuni arata ca Fiat ar fi foarte interesati de tehnologiile prezente pe modelele Jaguar si de platformele SUV ale marcii Land Rover.
Ford, proprietarul marcilor britanice aflate in discutie, inca nu a anuntat oficial interesul celor doua companii indiene in aceasta achizitie. Se pare ca Tata si Mahindra & Mahindra au cerut o evaluare a implicatiilor economice in cazul unei astfel de achizitii.
Adauga un comentariu
Ultimele stiri din Economic
-
Hyundai își dorește să-și dubleze vânzările de mașini electrice pe piața europeană în acest an. Motivul principal pentru acest impuls este de a evita amenzile pentru nerespectarea noilor norme cu privire la emisiile de CO2. (30.01)
-
Grupul Toyota a fost cel mai mare producător de mașini din lume în 2024. Este pentru al cincilea an consecutiv când producătorul japonez a reușit să vândă cele mai multe mașini la nivel mondial. (30.01)
-
Un nou studiu realizat de JATO Dynamics arată că prețurile mașinilor electrice au scăzut în medie cu 15% în Europa, în ultimii 6 ani. În același timp, mașinile cu motoare termice s-au scumpit în medie cu 7% în aceeași perioadă. (27.01)
Ce reprezintă pentru voi India???
Sărăcie şi mizeria... adicătelea ce apucaţi să vedeţi în "diverse" reportaje de ştiri de la ora 5.
Ştiţi oare că India este una din puterile nucleare ale lumii, sau că deţine sateliţi de telecomunicaţii şi militari propri !?!?!?
Că Mittal Steel este CEL MAI MARE PRODUCĂTOR MONDIAL DE OŢEL - exact (!?!?!?) indianu' nostru de la SIDEX Galaţi.
Lucrurile astea sunt o afacere, iar indienii (sau chinezii) nu vor muta fabricile respective în Podişul Tibet, şi nici nu vor concedia tehnicienii şi muncitorii de acolo - că ei ştiu cu mult mai bine decât voi, că este aberant acest lucru şi că le-ar dăuna afacerii. Nu se schimbă nimic în calitatea produselor ci doar cei care FINANŢEAZĂ AFACEREA.
Îmi place de voi că vă împlicaţi, comentând unele ştiri, da' măcar fiţi logici şi coerenţi, nu aberanţi.