Încă o ediție specială pentru Ineos Grenadier: producție limitată la 200 de exemplare

de Tiberiu Safta
Marti, 16.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ineos a lansat oficial o nouă ediție specială pentru modelul său de teren Grenadier. Noua ediție se numește Detour și aduce elemente noi la exterior și finisaje noi la interior. Doar 200 de exemplare vor fi produse.

Constructorul britanic de mașini de teren continuă să lanseze noi ediții speciale pentru Grenadier. De această dată, cea mai nouă ediție este botezată Detour și aduce mai multe elemente de design noi la exterior, cât și noutăți exclusive la interior.

Astfel, noul Ineos Grenadier Detour primește jante de 18 inch cu un design nou, o grilă nouă care integrează două proiectoare, precum și 4 culori noi: roșu Magma, verde Squall, albastru Whiteout și argintiu Storm Force. Toate aceste dotări sunt oferite de Arcane Works, noua divizie de personalizare a mărcii.

În habitaclu, noul Grenadier Detour aduce finisaje noi pentru panourile portierelor, consola centrală și aeratoare. Alături de acestea, noua ediție specială aduce și 4 tapițerii noi pentru scaune.

Motorul noului Grenadier este același propulsor BMW de 3.0 litri și 286 de cai putere. În schimb, față de orice alt Grenadier, noua ediție Detour primește un sistem de evacuare nou, din partea Arcane Works.

Noul Ineos Grenadier Detour va fi produs în doar 200 de exemplare.

via Ineos

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru