Îmbunătățiri pentru Jeep Wrangler în 2025: culoare exterioară de inspirație militară

de Alexandru Monenciu
Joi, 26.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Jeep anunță o serie de noutăție pentru celebrul Wrangler. În 2025, acesta va primi o nuanță exterioară nouă, dar și o climatizare activă a habitaclului.

Jeep Wrangler este unul dintre cele mai populare și capabile modele de off-road din toate timpurile. Pentru a menține ridicat interesul clienților, constructorul american anunță o serie de îmbunătățiri pe care Wrangler le va primi în 2025.

Înainte de toate, paleta de culori exterioare va include o nuanță nouă, denumită '41. Cu alte cuvinte, un kaki de inspirație militară, care comemorează cea de-a 80-a aniversare a debarcării din Normandia. Culoarea este inspirată de legendarul Willys din 1941.

Apoi, Wrangler va primi o climatizare activă a habitacului, care permite pre-climatizarea prin intermediul aplicației mobile înainte ca șoferul să intre în vehicul.

Toate aceste noutăți vor fi disponibile și pentru versiunea plug-in hybrid Wrangler 4xe. Dacă versiunea pur termică oferă 272 de cai putere, versiunea electrificată dispune de 380 CP și poate acoperi până la 52 de kilometri (ciclul urban) în modul pur electric.

În 2025, Jeep Wrangler (termic și PHEV) va fi disponibil în două niveluri de echipare: Sahara și Rubicon.

via Jeep

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru