Imagini noi cu viitorul Volkswagen Transporter T7: design inspirat de ID. Buzz

de Tiberiu Safta
Joi, 30.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat o serie de imagini noi cu viitorul Transporter T7. Noul model, care va fi lansat oficial în 2025, va avea un design cu elemente inspirate de la electricul ID. Buzz.

Divizia de vehicule comerciale a constructorului german a dezvăluit mai multe imagini noi cu viitorul Transporter T7. Noua generație a utilitarei de la Wolfsburg va fi lansată oficial în 2025 și va împărtăși platforma sa cu Ford Transit Custom.

Noile imagini relevă puțin din detaliile vizuale ale exteriorului. În imaginile puternic prelucrate digital putem observa o parte frontală nouă, cu faruri LED mai mici și cu o grilă mult mai mare. De altfel, Volkswagen spune că noul Transporter T7 are un design inspirat de cel văzut la monovolumul electric ID. Buzz, dar și de către design-ul actualei generații Multivan.

Noul model va primi și jante cu design nou și cu dimensiuni de 16, 17 și 19 inch. Vor exista inclusiv jante de 19 inch cu 6 spițe pentru o notă de design mai dinamică. În partea din spate putem vedea stopurile LED amplasate pe verticală și cu o semnătură luminoasă în forma literei C. Tot aici trebuie menționat că noul model va avea o singură ușă cu deschidere de tip hayon sau două uși cu deschidere normală.

Noul Volkswagen Transporter T7 va avea o lungime cuprinsă între 5050 și 5450 de milimetri, în funcție de varianta de caroserie aleasă.

Modelul va avea un ampatament cu dimensiuni cuprinse între 3100 și 3500 de milimetri, adică exact aceleași dimensiuni ca Ford Transit Custom.

La final, noul model utilitar va fi disponibil cu motorizări diesel, hibride plug-in și electrice, cu puteri cuprinse între 110 și 286 de cai putere.

Cu toate că lansarea noului Volkswagen Transporter T7 va avea loc anul viitor, pre-comenzile pentru noul model au fost deja deschise în Germania, acolo unde prețul de pornire este de 36.780 de euro. Noul model va fi produs în Turcia, alături de Ford Transit.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru