Imagini noi cu viitorul Mitsubishi Outlander facelift: ecran central de 12.3 inch

de Tiberiu Safta
Vineri, 02.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat mai multe imagini și detalii noi cu viitorul Outlander facelift, model care urmează să fie lansat în toamna acestui an. Noul model va primi un motor hibrid cu încărcare la priză.

Constructorul japonez urmează să lanseze noul Outlander facelift în toamna acestui an. Până atunci, Mitsubishi ne oferă câteva imagini noi cu viitorul SUV, care va primi un motor hibrid cu încărcare la priză.

Principala noutate adusă de Outlander facelift va fi, evident, un design revizuit. În imagini putem vedea farurile noi, mai subțiri și care sunt împărțite pe două niveluri. De asemenea, noul model va primi și o paletă de culori revizuită, precum și jante noi, de 20 de inch și cu un aspect two-tone în ceea ce privește culorile.

În habitaclu, noul Mitsubishi Outlander facelift va primi un ecran de 12.3 inch pentru sistemul multimedia, scaune față ventilate îmbrăcate în piele semi-anilină și un sistem audio Yamaha.

La final, noul model va primi și o baterie nouă, care promite o autonomie mărită în modul de rulare electric. Este probabil ca propulsorul hibrid al noului Outlander facelift să fie, de asemenea, mai puternic.

Noul Mitsubishi Outlander facelift va fi dezvăluit oficial în 1 octombrie.

Modelul va ajunge și în România.

via Mitsubishi

Comentarii (1)

  • japan4ever
    din ce vad in Romania pe site-ul oficial nici varianta pre-facelift (2022) nu este la vanzare... am ramas cu modelul 2017 noi..
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru