Imagini noi cu viitorul hypercar Bugatti: debutează în 20 iunie

de Alexandru Monenciu
Luni, 10.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul hypercar. Acesta va debuta oficial în 20 iunie și va fi echipat cu un motor V16 electrificat.

Bugatti pregătește lansarea unui nou hypercar, un succesor pentru celebrul Chiron. Potrivit celor mai recente informații, clienții l-au văzut deja, dar debutul oficial este programat pentru data de 20 iunie. Tot atunci vom afla și cum se numește acest nou model.

Pentru moment, constructorul francez continuă campania de promovare și publică o nouă imagine teaser. Dacă până acum am văzut o mică secțiune a părții frontale și designul stopurilor, de această dată Bugatti a publicat un clip teaser cu jantele mașinii.

Piesa de rezistență va fi, așa cum era de așteptat, motorul. Bugatti a renunțat la unitatea W16 quad-turbo, care a echipat modelele Veyron și mai apoi Chiron, în favoarea unui agregat V16 electrificat.

Propulsorul are o lungime de aproape 1 metru și este aspirat natural. Motorul este capabil de 1.000 de cai putere, potrivit zvonurilor, dar este acompaniat de alte 3 unități electrice care cresc puterea totală la peste 1.800 CP.

Așa cum spuneam, debutul noului hypercar Bugatti este programat pentru data de 20 iunie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BUGATTI (@bugatti)

via Bugatti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru