Imagini neoficiale noi cu viitorul BMW M5 Touring: V8 hibrid de 727 CP

de Tiberiu Safta
Marti, 13.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut o serie de imagini neoficiale noi cu viitorul BMW M5 Touring. Noul model va primi același motor V8 hibrid de 727 ca varianta berlină și va fi lansat în următoarele zile.

Au mai rămas două zile până când vom face cunoștință oficial cu noul BMW M5 Touring. Deja am văzut câteva imagini oficiale sugestive cu noul model, iar acum au apărut mai multe fotografii cu noul model acoperit parțial cu camuflaj.

Așa cum am aflat anterior, noul BMW M5 Touring va fi identic din punct de vedere tehnic cu varianta berlină, prezentată mai devreme în acest an. Astfel, noua variantă Touring va primi același motor V8 hibrid cu încărcare la priză, bi-turbo, de 4.4 litri, care dezvoltă 727 de cai putere și un cuplu de 1000 Nm.

Partea hibridă este alimentată de o baterie de 14.8 kWh, ceea ce îi va oferi noului BMW M5 Touring o autonomie electrică de circa 40 de kilometri.

Noul BMW M5 Touring va primi aceleași dotări ca și varianta berlină. Printre acestea se numără și ecranul BMW Curved Display, care integrează un instrumentar digital de 12.3 inch și un ecran central de 14.9 inch.

Lansarea noului M5 Touring va avea loc în 15 august, iar producția va începe din noiembrie.

IMAGINILE POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Doar 727 CP?
    Eu am zilnic nevoie de minim 2000 CP ca sa ma pot deplasa facand naveta cate 10-15 km.
    Avem nevoie de masini din astea pentru un aer mai curat. Cine isi ia asa ceva sigur se gandeste la siguranta si mediu.
    Bravo BMW, la mai multe modele cu peste 500 CP.
    0 3
  • Cat timp trebuie sa tina pasul cu o majoritate care le compara cu electrice numai in linie dreapta, e normal sa incerce sa creasca puterea. Dar stai linistit, nu o sa isi ia multi asa ceva, M-urile sunt rare
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru