Imagini cu viitorul Volkswagen Golf R facelift. Debutul este aproape

de Alexandru Monenciu
Vineri, 31.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la Volkswagen au publicat un clip teaser cu viitorul Golf R facelift pe rețelele de socializare. Data lansării este, încă, necunoscută.

Constructorul din Wolfsburg este pregătit să prezinte lumii întregi noul Golf GTI Clubsport facelift. Gama hot-hatch-ului va fi completată, desigur, de versiunea și mai capabilă Golf R facelift.

Data lansării viitorului Golf R facelift este, încă, necunoscută. Dar, pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, Volkswagen tocmai a publicat un teaser video cu hot-hatch-ul de performanță care poartă celebra emblemă R.

Descris ca fiind un prototip "aproape" de serie, viitorul Golf R facelift apare într-o folie de camuflaj în mai multe nuanțe de albastru. Se poate observa că germanii au revizuit farurile și stopurile, dar și spoilerele de protecție.

La interior vom regăsi un display central de 12.9 inch și butoane fizice pe volan.

Ca și până acum, Volkswagen Golf R facelift va fi disponibil în două variante de caroserie: hatchback și break, sau Variant dacă vrei.

Cel mai probabil, sub capotă vom regăsi un motor de 2.0 litri TSI. Puterea este încă necunoscută, dar actualul model oferă 320 CP sau 333 de cai putere dacă ne referim la versiunile 20 Years și 333.

De asemenea, transmisia va fi una automată cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj.

Așa cum spuneam, Volkswagen nu a anunțat când va fi prezentat noul Golf R facelift.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru