Imagini cu viitorul Ford Bronco Sport facelift: debutează în 26 august

de Alexandru Monenciu
Marti, 13.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a publicat un teaser video cu viitorul Bronco Sport facelift. Debutul este programat pentru data de 26 august.

Americanii de la Ford pregătesc un facelift pentru Bronco Sport, iar fotografii spion l-au surprins de câteva ori în teste.

Acum, constructorul din Dearborn a publicat un teaser video cu viitorul Bronco Sport facelift. Clipul nu trădează mai nimic, dar se poate observa numele modelului inscripționat pe hayon, dar și data lansării: 26 august 2024.

Dacă privim cu atenție fotografiile spion, putem observa că noul Bronco Sport va avea, printre altele, aripi evazate, o gardă și mai înaltă la sol, dar și jante specifice, încălțate cu anvelope speciale pentru teren accidentat.

Și interiorul va primi câteva îmbunătățiri, inclusiv un display central de 13.2 inch pe care va rula sistemul multimedia SYNC 4. Actualul ecran are 8 inch, iar sistemul multimedia este SYNC 3.

Sub capotă s-ar putea regăsi un motor turbo de 2.0 litri, cu patru cilindri, care dezvoltă 241 de cai putere și 372 Nm cuplu.

Așa cum spuneam, debutul noului Ford Bronco Sport facelift este programat pentru data de 26 august.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru