Imagini cu noul Mercedes-AMG PureSpeed din timpul testelor: vor exista 250 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 28.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini, din timpul testelor, cu modelul exclusivist PureSpeed. Acesta va fi replicat în doar 250 de exemplare.

La finalul lunii mai, Mercedes-AMG a prezentat, la Monaco, conceptul PureSpeed. Din fericire, nu a rămas la stadiul de concept, ci va deveni primul model dintr-o nouă serie exclusivistă denumită Mercedes-Benz Mythos.

Versiunea de serie se află, deocamdată în faza de testare. De fapt, reprezentanții companiei tocmai au anunțat că Mercedes-AMG PureSpeed a început ultima fază de testare. Cu această ocazie au publicat și o serie de imagini cu prototipurile camuflate.

În această fază, mașinile sunt testate pe diferite drumuri din nordul Italiei, iar mai apoi vor ajunge pe celebrul circuit Nardo, acolo unde vor fi împinse la limită. În total, prototipurile vor acoperi 3.000 de kilometri în teste.

Mercedes-AMG PureSpeed este un roadster inspirat din lumea curselor auto și este bazat pe modelul SL. Cireașa de pe tort este faptul că plafonul și parbrizul lipsesc cu desăvârșire. De asemenea, este notabilă și prezența așa numitului sistem de protecție Halo, o idee preluat direct din Formula 1.

Pentru o protecție suplimentară, Mercedes-AMG oferă două căști dezvoltate special pentru noul PureSpeed.

Așa cum spuneam la începutul acestui articol, producția noului Mercedes-AMG PureSpeed va fi limitată la 250 de exemplare.

via Mercedes-AMG

Comentarii (1)

  • De bun augur.
    Monza SP2 pentru sărăntoci.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru