Imagini cu noua generație Audi Q5: debutează în 2 septembrie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 28.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu noua generație Q5. Debutul oficial este programat pentru data de 2 septembrie.

În 2024 și 2025, germanii de la Audi își propun să lanseze peste 20 de modele noi. Peste 10 dintre acestea vor fi echipate cu un sistem de propulsie pur electric.

Până acum am făcut cunoștință cu noile Q6 e-tron, A6 e-tron și A5. În câteva zile urmează ca Audi să dezvăluie și noua generație a SUV-ului Q5.

Reprezentanții companiei tocmai au anunțat că evenimentul de lansare este programat pentru data de 2 septembrie. Cu această ocazie, Audi a publicat și o imagine teaser în care se poate observa design-ul farurilor și luminile de zi.

Q5 a reprezentat succesul Audi timp de mai bine de 15 ani”, susține șeful companiei, Gernot Döllner. „Cu a treia generație a celui mai de succes SUV al nostru, vom începe acum întinerirea portofoliului nostru de SUV-uri cu modele cu motoare termice eficiente și versiuni hibride.

via Audi

Comentarii (1)

  • nu pare mai urata decat X3 deci e de bine
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru