Imagine nouă cu viitorul BMW M5: va avea grilă dublă iluminată

de Tiberiu Safta
Joi, 13.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o nouă imagine sugestivă cu viitoarea generație M5. Noul model de performanță va primi o grilă dublă iluminată, iar lansarea va avea loc în curând.

Continuă campania de promovare pentru noua generație BMW M5. Cea de-a 7-a generație a modelului de performanță va fi lansată în această vară și va fi disponibilă atât în varianta berlină, cât și în varianta break Touring. Mai mult, noul model va avea un motor hibrid cu încărcare la priză, care va oferi o autonomie de peste 70 de kilometri în modul de rulare electric.

Înaintea lansării noului model, BMW a publicat o nouă imagine sugestivă cu noul M5. Imaginea relevă puțin din partea frontală, care este caracterizată de o grilă dublă iluminată. Bineînțeles, noul model va primi și un pachet aerodinamic mai agresiv.

Deocamdată, BMW nu a oferit mai multe detalii despre noul M5. Conform zvonurilor, este posibil ca noul model de performanță să primească același motor ca SUV-ul de performanță XM Label Red.

via BMW

Comentarii (4)

  • Sa-l faca plin de beculete si grila tripla iluminata, iar designul trebuie, desigur, cat mai agresiv, ca si soferii.
    9 4
  • Ar trebui sa il invite la prezentarea modelului si pe manelistul care a cantat la Coldplay :-)
    4 0
  • Stați liniști rataților… nu-i nici pentru voi și nici nu interesează pe nimeni ca nu vă puteți gestiona emoțiile. Până la o vârstă este scuzabilă situația, totuși…
    Ați folosit măcar o dată un M?
    Știți la ce-i bun?
    Pentru pasionați, adică hobby, adică subiectiv 100%.
    Ca să nu mai scriu încă o dată… nu-i nici pentru cocalari (cum și voi sunteți dar pe o zonă mai perfidă), cine are un M veritabil știe cum și unde se poate juca cu el, și în nici un caz pe drumuri publice. Unii au abonament la TV și la sală (ca voi penibil), viața are cu adevărat sens (pararea mea), când te informezi din surse de valoare (deci nu TV), iar corpul funcțional și sănătos îl menții prin activități fizice individuale sau de grup (dar nu la GYM-OMG)… alții au abonament la circuite unde se joacă cu cele mai “funny”jucării auto, printre ele și M-urile. Ce face omul din invidie… ;)
    1 1
  • Unii au abonament la Stupiditate... si il utilizeaza :-)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru