Imagine nouă cu viitoarea Skoda Elroq

de Tiberiu Safta
Miercuri, 25.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat o nouă imagine oficială cu viitorul SUV electric Elroq. Lansarea noului model va avea loc la începutul lui octombrie.

Constructorul ceh ne oferă încă o imagine oficială sugestivă cu noul Elroq. Acesta este un viitor SUV electric compact și este primul model de serie care adoptă noul limbaj de design Modern Solid.

Imaginea oficială arată doar puțin din partea frontală a noului model, botezată Tech-Deck Face. Aici putem vedea faruri cu tehnologie LED Matrix și cu blocuri optice discontinue, desenate în forma unor paralelograme. Potrivit Skoda, noul limbaj de design al mărcii evocă robustețe, funcționalitate și autenticitate.

Alături de noul limbaj de design, noul Elroq va fi bazat pe arhitectura MEB a Grupului Volkswagen și va fi disponibilă în 4 versiuni la momentul lansării. Propulsoarele electrice vor avea puteri cuprinse între 170 de cai putere și 299 de cai putere.

Lansarea oficială a noii Skoda Elroq va avea loc în 1 octombrie.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru