Hyundai și General Motors vor dezvolta împreună modele electrice și termice noi

de Tiberiu Safta
Sambata, 14.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai și General Motors au anunțat oficial un parteneriat prin care vor dezvolta și construi modele electrice și termice noi în viitor. Cele două mărci au semnat deja un memorandum de înțelegere.

Constructorul sud-coreean își unește forțele cu gigantul american General Motors pentru dezvoltarea și producția de modele noi. Cele două mărci au în plan să dezvolte atât modele cu motoare termice, cât și mașini electrice și chiar cu hidrogen.

Noua colaborare a fost deja confirmată prin semnarea unui memorandum de înțelegere între Hyundai și General Motors. Colaborarea vizează atât turisme, cât și vehicule comerciale. Mai mult, noul parteneriat va pune în practică și o colaborare pentru adunarea unor resurse importante, cum ar fi materiile prime pentru baterii și oțelul.

„GM și Hyundai au puncte forte complementare și echipe talentate, a declarat Mary Barra, CEO-ul General Motors. Scopul nostru este să deblocăm creativitatea ambelor companii pentru a livra clienților mașini mai bune într-un mod mai eficient și mai rapid”, a mai adăugat șefa gigantului american.

via Hyundai, General Motors

Comentarii (3)

  • O să aibă grijă gm să vă pună pe butuci și pe voi
    2 0
  • Dar unde baterii nu eeeeee, Nimic nu eeeee!
    Indiferent de cate si ce fel de parteneriate se fac, bateriile raman calcaiul lui Ahile in actualele masini electrice.
    0 0
  • hahaha LOL
    ai zis-o bine!!!
    asa e...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru