Hyundai: 2 milioane de exemplare Tucson, produse în Europa

de Tiberiu Safta
Vineri, 21.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a atins borna de 2 milioane de exemplare Tucson produse în Europa, la uzina sa din Cehia. O ediție specială aniversară va fi produsă începând din luna august.

Constructorul sud-coreean a produs 2 milioane de exemplare Tucson în Europa. SUV-ul mărcii asiatice este produs în Cehia, la uzina Hyundai de la Nosovice. Exemplarul cu numărul 2 milioane este vopsit într-o nuanță de albastru Sailing Blue Pearl și este dotat cu motorul hibrid 1.6 T-GDI. Hyundai mai spune că două din 5 exemplare Tucson vândute în Europa sunt cu motoare hibride simple sau cu încărcare la priză.

Producția lui Hyundai Tucson în Cehia a început în vara lui 2015, odată cu lansarea celei de-a treia generații a modelului. Anul acesta, Hyundai Tucson împlinește 20 de ani de existență. Cu această ocazie, constructorul sud-coreean pregătește o ediție specială aniversară care va avea culori speciale la exterior și interior. Hyundai nu a dezvăluit mai multe detalii despre noua ediție specială, însă producția acesteia va începe în august.

via Hyundai

Comentarii (1)

  • foarte reusita, dar rezervorul e cam mic la plug-in
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru