Honda Prelude revine în Europa. Conceptul va fi prezent la Goodwood

de Alexandru Monenciu
Marti, 09.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a confirmată că versiunea de serie a conceptului Prelude, prezentat anul trecut, va fi disponibilă în Europa. Conceptul va fi prezent la Festivalul Viteze de la Goodwood.

În urmă cu 45 de ani, Honda Prelude debuta pe Bătrânul Continent. Până în 2001, când acest model a fost retras din producție, constructorul nipon a dezvoltat nu mai puțin de cinci generații.

Anul trecut, cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Tokyo, Honda a reaprins imaginația fanilor cu un concept denumit Prelude.

Acum, niponii confirmă faptul că versiunea de serie a conceptului Prelude va fi disponibilă în Europa. Mai mult, conceptul va fi prezent la ediția din acest an a Festivalului Vitezei de la Goodwood.

Din păcate, data lansării nu a fost dezvăluită. Și detaliile tehnice sunt, deocamdată un mister, dar știm, totuși, că viitorul Prelude de serie va fi echipat cu un sistem de propulsie full-hybrid.

Potrivit zvonurilor venite chiar din Țara Soarelui Răsare, noua Honda Prelude ar putea prelua motorizarea e-HEV de la Civic și Accord. Aceasta are la bază un motor de 2.0 litri și două unități electrice.

Ce trebuie noi să reținem este că Prelude revine în Europa.

Mai mult, fanii acestui model vor putea admira conceptul în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.

via Honda

Comentarii (2)

  • Spectaculos, daca il seteaza la 250hp ... e racheta
    2 1
  • Banditos
    Macar la nivelul lui TypeR sa fie. Dar e posibil sa nu ii intre pe teritoriu.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru