Honda, o nouă rechemare în service. 720.000 de mașini afectate

de Silvian Irimia
Miercuri, 16.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a fost nevoită să recheme în service 720.000 de mașini. Rechemarea a fost făcută în SUA din cauza unor probleme la pompa de combustibil de înaltă presiune.

Săptămâna trecută, Honda a rechemat 1.7 milioane de mașini din cauza unor probleme la sistemele de direcție construite incorect, care afectau modele precum Civic sau CR-V. În această săptămână, producătorul auto japonez a rechemat alte 720.000 de mașini, de data aceasta din cauza unor pompe de combustibil de înaltă presiune defecte.

Potrivit Honda, mai mult de 700.000 de vehicule din Statele Unite ale Americii ar putea avea pompe de combustibil defecte care necesită înlocuire. Aceasta include modelele Honda Accord și Accord Hybrid din 2023-2024, Honda Civic Sedan și Civic Sedan Hybrid din 2025, precum și Honda CR-V Hybrid din perioada cuprinsă între 2023 și 2025.

Producătorul japonez afirmă că pompa de înaltă presiune defectă din aceste modele ar putea să se crape pe interior și să provoace scurgeri de combustibil, ceea ce ar putea duce la incendii. Din fericire, Honda a declarat că nu a primit rapoarte confirmate despre accidente sau răniri legate de această problemă.

Clienții afectați de rechemare ar trebui să ducă mașinile la o reprezentanță pentru a fi inspectate și reparate gratuit.

Honda va înlocui pompa de combustibil defectă. Orice proprietar posibil afectat de rechemare va primi o scrisoare de la Honda începând din decembrie.

via Honda

Comentarii (4)

  • “Simpatici” foc… din 2025!!! :))) sunt primii care recheamă mașini care nu sunt produse, asta da inovație. Nu contează ce și cum, important este să fi primul…
    2 0
  • Banditos
    Ma asteptam sa cunosti faptul ca piata auto americana isi numeste modele lansate in curs cu cifre din anul urmator. E o gaselnita de marketing si nu are legatura cu ce se va produce.

    In clar: ceea ce se lanseaza in 2024 se denumeste "model an 2025"

    Na, acum stii.
    4 2
  • Mă așteptam să îți dai seama ca nu la acest aspect m-am referit. Una este să spui modelul 2025 (am înțeles marketing bla, bla… nu doar în auto se practica), alta produse până în 2025.
    Era chiar simplu… ;)
    0 0
  • Și nu în ultimul rând dacă ai așteptări sunt ale tale… n-am eu treabă ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru