Hamann SLR Volcano a erupt din nou

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 25.10.2009
Tunerii de la Hamann au lansat ultima versiune a modelului SLR Volcano. Botezata Yellow Edition, masina este vopsita in negru si galben si are aceleasi performante ca si precedentele versiuni.

Seria Hamann SLR Volcano se continua cu al treilea episod, germanii pregatind de acesta data o versiune speciala denumita Yellow Edition. Prima varianta a acestei masini a aparut la sfarsitul anului 2008, iar cea de-a doua a fost prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Aceasta din urma a fost botezata de tunerii germani Red Edition.

Varianta Yellow Edition aduce cu ea o combinatie de galben si negru, culori care nu sunt aplicate doar pe caroserie, ele imbinandu-se si la interiorul supercar-ului german. Aceasta este singura noutate cu care casa de tuning a venit, performantele masinii ramanand neschimbate.

Hamann SLR Volcano dispune de un propulsor V8 de 5.2 litri care livreaza 700 CP si dezvolta un cuplu motor de 830 Nm. Modelul propus de tunerii germani sprinteaza de la 0-100 km/h in 3.6 secunde, iar viteza maxima cu care poate rula ajunge la 348 km/h, bifand un plus de 14 km/h in comparatie cu versiunea de serie.

via | Hamann

Comentarii (4)

  • bmw
    sunt fan bmw dar masina asta este prea tare.....................tre sa recunosc
    3 0
  • bmw
    parerea mea este ca arata mai bine decat ferrari 430 de la novitec
    3 0
  • warning
    intrebare
    cam cat costa?
    1 0
  • bmw
    cred ca foarte mult
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru