Grupul Volkswagen și BMW se vor întoarce la Salonul Auto de la Paris

de Tiberiu Safta
Marti, 16.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen și Grupul BMW se vor întoarce la Salonul Auto de la Paris în acest an. La evenimentul care va avea loc în octombrie vor mai fi prezente mărci din Franța și din Coreea de Sud.

La Salonul Auto de la Paris din toamna acestui an vor fi prezente din nou mărci germane, după ce acestea au fost absente la ediția precedentă din 2022. Printre producătorii germani care au confirmat că vor fi prezenți la cel mai mare salon auto al anului se numără Grupul Volkswagen și Grupul BMW.

În cadrul evenimentului, care va avea loc în perioada 14 – 20 octombrie, vor fi prezenți și producători francezi, precum Grupul Renault și mărcile Citroen, Peugeot și DS. Tot acolo va mai fi prezentă și Kia.

Din păcate, se pare că nu vom avea parte de mărci japoneze în cadrul salonului și nici de unele mărci importante ca Mercedes-Benz, Ford, Hyundai, Jeep, Seat, Cupra și Volvo. Mai mult, unele mărci, în special cele italiene, nu știu dacă vor participa sau nu.

Inclusiv mărcile chineze majore vor absenta la acest salon: MG, BYD, Chery, Great Wall și Zeekr.

La Salonul Auto de la Paris 2024 vor fi lansate cel puțin două modele noi: Volkswagen Tayron și versiunea de serie a lui Renault 4Ever.

via Automotive News Europe

Comentarii (2)

  • Firesc! Pentru că virtual, cel puțin în industria asta, nu va fi niciodată echivalentul lui fizic, pe viu, cum s-ar zice, oricât s-ar chinui specialiștii în marketing (probabil formați tot online...)
    2 2
  • Greșit colegu ;)… toți ne vom cumpăra mașini on line, se va da în curând lege în UE, pentru că reprezentanțele doar ard gazul (mai ales iarna) de pomană, poluează la greu și cresc prețul mașinilor artificial.
    În plus ne vom cumpăra mașini virtuale, produse în fabrici virtuale… nu ziceau focile ca să trecem de la căruță, TV-ul alb/negru, mobilul monocrom etc. la BEV-uri care înseamnă totul și finalul de drum… dar asta mai în viitor. ;)
    Acuma pe bune, vremurile nasoale sunt deja aici. Inventarele cresc la dealeri… este supraproducție și o diversitate care nu are legătură cu nevoile reale, dar ne costă, la greu.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru