Genesis prezintă un nou concept creat pentru Gran Turismo 7

de Tiberiu Safta
Vineri, 28.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a dezvăluit oficial noul concept X Gran Racer Vision Gran Turismo, un concept creat special pentru jocul video cu același nume. Noul concept a fost prezentat la Salonul Auto de la Busan, în Coreea de Sud.

Constructorul sud-coreean de mașini premium a publicat imagini oficiale cu un nou concept al unei mașini exotice din viitor. Numele său lung, X Gran Racer Vision Gran Turismo, face aluzie la seria de jocuri video Gran Turismo. Ca urmare, noul concept va putea fi condus virtual în Gran Turismo 7.

Noul concept nu este cu totul nou, deoarece acesta este o evoluție a lui Genesis X Gran Berlinetta, un alt concept prezentat la sfârșitul anului trecut. Față de cel din urmă concept, noul X Gran Racer Vision Gran Turismo aduce un pachet aerodinamic nou, cu un eleron masiv în partea din spate și cu mai multe astfel de elemente prezente în părțile din față și laterale. Evident, toate aceste elemente sunt create din fibră de carbon.

La fel ca precedentul concept, noul Genesis Vision Gran Turismo este vopsit într-o nuanță stridentă de portocaliu. Culoarea celor două concepte face trimitere la Magma, noua divizie de performanță a mărcii Genesis.

Noutăți sunt prezente și în interior, acolo unde există acum doar un singur scaun în loc de două, un roll-cage și un volan desenat în forma unei manșe de avion.

Tot aici sunt prezente și mai multe comenzi pentru reglarea unor funcții, cum ar fi controlul tracțiunii.

La final, conceptul primește un motor V6 hibrid care dezvoltă 1540 de cai putere și 1425 Nm. Motorul V6 este ajutat de un motor electric montat în puntea din față.

Deocamdată, Genesis nu a anunțat când va fi disponibil noul concept pentru jucătorii Gran Turismo.

via Genesis

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru