FOTOSPION: Primele imagini cu viitorul Renault Austral facelift. Lansare în 2025

de Tiberiu Safta
Vineri, 26.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini spion cu viitorul Renault Austral facelift. Noul model urmează să primească un design revizuit, iar lansarea va avea loc în 2025.

Renault Austral a fost lansat în 2022, ca înlocuitor pentru Kadjar. Acum, SUV-ul de clasă compactă este gata să primească primul său facelift, care urmează să apară anul viitor. Cu această ocazie, au apărut și primele fotografii spion cu noul model în timpul testelor publice.

Cele mai mari schimbări aduse de Austral facelift vor fi vizibile în partea din față. Chiar dacă este acoperită de camuflaj, partea frontală va aduce faruri noi, care vor avea un design ușor mai simplu față de cele văzute la modelul din prezent. De asemenea, avem și o capotă nouă, fără o sculptură suplimentară la mijloc, precum și o grilă revizuită.

Astfel, noul Renault Austral facelift va fi mai apropiat din punct de vedere estetic cu noile Rafale, Clio facelift și Captur facelift.

Alte schimbări importante ar urma să aibă loc sub capotă. Conform zvonurilor, motorul de 1.3 litri, disponibil în versiuni cu 140 de cai putere și 158 de cai putere, ar urma să fie înlocuit cu un motor de 1.2 litri mai puternic.

În prezent, Renault Austral primește 3 versiuni diferite ale motorului de 1.2 litri. Dintre acestea, două sunt hibride (160 CP și 199 CP), iar celălalt este un mild-hybrid de 130 de cai putere.

Lansarea noului Renault Austral facelift ar urma să aibă loc anul viitor.

IMAGINILE POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru