FOTOSPION: Primele imagini cu viitoarea generație BMW X5. Versiuni cu motoare termice și electrice

de Tiberiu Safta
Joi, 25.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini spion cu viitoarea generație a lui BMW X5. Noul model va aduce un limbaj de design complet nou și ar urma să fie disponibil în versiuni cu motoare termice, hibride, dar și electrice.

La câteva zile după ce au apărut pe internet primele imagini spion cu noul BMW Seria 7 facelift, programat pentru 2026, acum au fost dezvăluite imagini spion noi cu un nou SUV al mărcii bavareze. Acesta este chiar următorul BMW X5, care ar urma să fie lansat spre sfârșitul lui 2026, dacă nu chiar mai târziu.

În imaginile surprinse în timpul testelor publice pe șoselele din Spania, putem remarca noul limbaj de design al mărcii. Astfel, viitorul X5 va avea o caroserie cu un design foarte apropiat cu cel văzut la conceptul Vision Neue Klasse X, prezentat mai devreme în primăvara acestui an. Asta înseamnă că vom avea o grilă dublă mult mai mică și faruri LED mai subțiri față de până acum.

Noul model este acoperit în totalitate de camuflajul care ascunde majoritatea noutăților estetice. Totuși, putem observa mânere noi pentru portiere, care au un aspect inspirat de cele văzute la Ford Mustang Mach-E. De asemenea, în partea din spate avem și o terminație a evacuării, ceea ce indică faptul că noul model ar urma să păstreze motoarele termice.

Desigur, viitorul X5 va fi disponibil și în versiuni electrice.

Din informațiile de până acum, noul BMW X5 poartă numele de cod G65 și este bazat pe platforma CLAR. Asta va permite montarea motoarelor termice convenționale, hibride, dar și a unor propulsoare electrice.

BMW nu a dezvăluit anul lansării noului X5. Cel mai probabil, acesta ar putea fi lansat spre sfârșitul lui 2026.

IMAGINILE SPION POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (4)

  • Modelul termic e pe platforma actuală, cel electric e pe Neue Klasse
    2 4
  • Sa speram ca le fac cu un design la fel de agresiv, specific marcii BMW!
    Daca nu e suficient de agresiv standard, vine BMW cu un pachet M performs dupa aia ca sa rezolve problema.
    1 6
  • Neaparat cu motoare DIZAL.
    Pana in 2026 se lamureste si BMW cum sta treaba cu electrificarea si va renunta complet la noua platforma, ca nu e cerere.
    La anul va pica si mai tare piata de electrice, va zic voua expertii din Romania care stiu ei exact cum sta treaba, ca de aia cumpara ei sh DIZAL.
    Deci veti vedea voi ca viitorul X5 se va vinde 99,9% cu motorizari DIZAL, poate 0.1% benzinare, care inca nu au aflat ca DIZAL rullzzz. Electric inepsistent.
    Poate il tine BMW sa zica ca indeplineste normele de poluare. :))) Pana apare noul software ilegal.
    4 8
  • Masina ideala pentru Bucuresti.
    https://www.automarket.ro/stiri/bucuresti-locul-2-in-topul-celor-mai-aglomerate-orase-din-europa-117621.html
    Daca nu asta, neaparat un M5 cu performance pack si neaparat diesel.
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru