FOTOSPION: Primele imagini cu noul Opel Mokka facelift. Posibil debut în 2025

de Tiberiu Safta
Marti, 13.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini spion cu noul Opel Mokka facelift. Noul model primește o serie de actualizări vizuale minore, iar lansarea ar putea avea loc la începutul anului viitor.

Actuala generație Opel Mokka a fost lansată în 2020 și a fost primul model care a introdus limbajul de design din prezent al mărcii germane. La 4 ani de la momentul lansării, SUV-ul subcompact este gata să primească un facelift. Cu această ocazie, au apărut în presă primele fotografii spion cu noul model actualizat.

În cazul noului Mokka facelift, Opel a decis să introducă schimbări foarte subtile în ceea ce privește design-ul. Astfel, putem observa prize de aer cu un design nou pentru bara de protecție din față, precum și un mic spoiler sculptat în partea inferioară a acesteia. De asemenea, farurile LED primesc o semnătură luminoasă nouă, la fel și stopurile LED. În partea din spate vom avea și o nouă siglă Opel.

Interiorul noului Opel Mokka facelift va fi în mare parte identic din punct de vedere vizual. Singura diferență va fi reprezentată de un volan nou, care se apropie ca design cu cele văzute la modelele Frontera și Grandland.

Deocamdată, Opel nu a confirmat motorizările noului Mokka facelift.

Este de așteptat ca acesta să păstreze motorul mild-hybrid de 1.2 litri și 136 de cai putere, respectiv versiunile electrice de 136 și 156 de cai putere. Lansarea noului Opel Mokka facelift ar putea avea loc la începutul anului viitor.

IMAGINILE POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru