FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz GLE Coupe facelift

de Tiberiu Safta
Marti, 11.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini spion cu o nouă versiune actualizată pentru Mercedes-Benz GLE Coupe. Printre schimbările care vor fi aduse de noul model se numără și o parte frontală revizuită.

La începutul lui 2023, Mercedes-Benz a lansat o versiune actualizată pentru SUV-ul său premium GLE. Primul facelift al actualei generații a adus o parte frontală revizuită minor, cu un spoiler nou și cu o grilă nouă, iar stopurile au primit și acestea o semnătură luminoasă nouă.

Acum, la nici doi ani de la debutul acestei versiuni, Mercedes-Benz va lansa în curând al doilea facelift pentru GLE. De această dată, noul facelift va fi mai pronunțat, iar primele imagini spion cu noul model au apărut deja în presa online.

Cele mai mari schimbări vor fi, din nou, la partea frontală. Al doilea facelift al lui Mercedes-Benz GLE va aduce faruri cu un design nou, o grilă nouă și o bară de protecție redesenată. Din informațiile de până acum, se pare că noul GLE facelift va fi mai apropiat din punct de vedere estetic cu actuala generație Clasa E.

Motorizările noului model vor rămâne aceleași, fiind vorba de propulsoare electrificate și chiar un PHEV. Actualul Mercedes-Benz GLE este disponibil cu următoarele motorizări: un diesel de 2.0 litri mild-hybrid de 197 de cai putere sau 269 CP, un diesel de 3.0 litri mild-hybrid de 367 CP, un motor pe benzină de 3.0 litri mild-hybrid de 381 CP, o versiune hibridă plug-in cu 252 de cai putere și o motorizare diesel V8 mild-hybrid de 4.0 litri și 517 CP.

De asemenea, SUV-ul este disponibil și în versiunile de performanță AMG GLE 53 și AMG GLE 63 S, care primesc motoare de 435 CP, 449 CP și 612 CP.

Deocamdată, Mercedes-Benz nu a confirmat data lansării noului GLE facelift.

IMAGINILE SPION POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (3)

  • "o motorizare diesel V8 mild-hybrid de 4.0 litri și 517 CP." Mai exista asa ceva in sistemul nostru solar? Si daca mai exista, mai este cineva indeajuns de curajos incat sa se recunoasca public asa ceva fara protectia unor pereti de sticla antiglont?
    Aaa .. stati ca am trecut de varful "prigoanei" termicelor cand riscai executia daca nu ziceai ca electricul e in toti si in toate, incluziv in zborul cosmic.
    Mai nou electrificatii zic ca si hibridele-s tot un fel de electrice dar care-si trag fusta mai jos sa nu li se vada "pistoanele".
    2 1
  • spaclu lu manole
    Mda, chiar daca bateriile vor dispare maine, tehnologia hibrida va fi prezenta de-acum incolo la toti constructorii. O etapa intermediara.
    0 0
  • Trilulilu
    Urâtă cu spume!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru