FOTOSPION: Primele imagini cu noul Ford Puma electric. Lansarea va avea loc în acest an

de Tiberiu Safta
Marti, 09.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini spion cu noul Ford Puma Gen-E, noua versiune electrică a crossover-ului produs la Craiova. Lansarea noii versiuni cu zero emisii a lui Puma va avea loc mai târziu în acest an.

Ford este pe cale să lanseze noul Puma Gen-E. Aceasta este versiunea electrică a crossover-ului subcompact, care urmează să fie lansată mai târziu în acest an. Până atunci, avem ocazia să vedem primele imagini spion cu noul model, ascuns sub camuflaj.

Din imagini putem observa din start că noua versiune electrică a lui Puma va avea un design identic cu cea cu motoare termice. Deși grila nu se vede în imagini, aceasta este cel mai probabil acoperită. De asemenea, ne așteptăm ca bara din față să aibă un aspect ușor diferit față de ce avem la versiunile cu motoare termice.

Cu privire la datele tehnice, zvonurile din presă sugerează că noul Puma electric ar putea să primească un motor de 136 de cai putere și 290 Nm. Cu alte cuvinte, acesta este același motor pe care îl primești pe Ford E-Transit Courier. Este probabil ca noul model să ofere și posibilitatea de a încărca bateria la un curent de 100 de kW.

Noul Ford Puma Gen-E va fi lansat mai târziu în acest an.

La fel ca celelalte versiuni, producția noului model va avea loc la uzina Ford Otosan de la Craiova.

IMAGINILE SPION POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (8)

  • Ah... nu stiam ce lipseste. Inca o masinuta cu baterii care o sa coste dublu cat surata ei pe benzina si pe care n-o s-o cumpere nimeni. :)
    2 5
  • spaclu lu manole
    Cam prosti astia de la Ford. Intai au scos Mustangul electric si gurile rele zic ca nu le merg vanzarile. Pe urma au F-150 electric, iarasi un chix. Dup-aia au scos si Explorer electric si acum vin cu Puma pe baterii. Baaa, da prosti mai sunt, ard banii ca foitele de tigari.
    Sau poate nu.
    6 2
  • Exact asa cum spui spulacule, sunt prosti de bubuie. Sa mai bagi bani in electrice dupa ce ai luat niste megatzepe si ti-ai sucit strategia de investitii se numeste ca dupa ce ai dat cu capul de grinda si ti l-ai spart, iti iei avant sa dai mai tare, poate reusesti a doua oara sa rupi grinda. Cam asa cum faci tu cu comentariile tale in care nu prididesti sa te faci de ras. :))
    1 5
  • Andrei
    Ce păcat ca am mai multe ședințe în firmă, mi-aș fi luat niște popcorn și bere să urmăresc noul meci a șpaclului.

    După ce te-ai scuipat cu Matei, acum scuipă-te și cu PMC. El e mereu disponibil și bine pregătit pentru o bălăcăreală ca la el acasă. Te poți baza mereu pe el pentru niște ridicat de fuste în cap.
    1 3
  • Seriff
    https://www.automarket.ro/stiri/ford-suspenda-investitiile-in-vehicule-electrice-din-cauza-pietei-in-115667.html
    Ford a inchis fabrici, degeaba scot ei modele, nu se vand, Mustang electric e un esec comercial, isi sapa singuri groapa, vanzarile de electrice s-au prabusit anul acesta.
    3 3
  • spaclu lu manole
    Iar a iesit scroafa pmc din cotet sa guitze la ce nu se pricepe. Lasa electricele ca te curenteaza. Golesete repede sticla de pipi, ca vine clientul si nu te mai opresti 1000km. Ti-ai facut plinul? Nu la borcan, la rezervor ba!
    0 1
  • Spulacule, ultima oara cand am intrat p'aici pana si Andreea isi ridicase fustele sa te pi*e in freza. :))
    1 0
  • spaclu lu manole
    @PWC, esti singurul gunoi de pe site-ul asta care recurge la limbaj de canal, organe sexuale si alte laturi mentale. Organic, asta e materialul tau, asta ai vazut in familie, si asta e mediul in care te simti confortabil. Intelectul limitat te lasa rapid fara argumente, si tot ce-ti mai ramane e ghetto-ul din care esti facut.
    Ce electrice?, tu screme-te sa pari intelectual, intinzandu-te mult peste cele 12 clase fara bacalaureat pe care guvernul te-a fortat sa le faci. Esti doar penibil de prost si grosolan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru