FOTOSPION: Noul Renault 4 electric de serie. Debut la Paris

de Tiberiu Safta
Joi, 26.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut mai multe imagini spion cu viitorul Renault 4 electric de serie. Noul model primește un design retro-modern și împărtășește platforma cu noul Renault 5 electric. Lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Mai sunt doar 3 săptămâni până începe Salonul Auto de la Paris, cel mai mare eveniment auto din această toamnă. Acolo vor fi prezenți și cei de la Renault, care urmează să prezinte oficial noua versiune de serie a lui Renault 4 electric.

Dar, înainte de vedea noul model în toată splendoarea sa, putem vedea deja primele fotografii spion cu noul model surprins în timpul ultimelor teste publice. În imagini putem vedea forma pătrățoasă a caroseriei, așa cum a fost cazul și la conceptul Renault 4Ever, prezentat în urmă cu doi ani. Mașina este în mare parte camuflată, așa că puține detalii sunt vizibile. Putem vedea, totuși, noile faruri LED rotunde și stopurile LED dreptunghiulare.

În timpul testelor publice au fost surprinse două prototipuri diferite ale noului model. Primul dintre acestea pare să fie versiunea de bază, lucru evidențiat de jantele din oțel. A doua versiune este un crossover care poate fi identificat datorită protecțiilor suplimentare montate pe aripile laterale.

Așa cum am aflat anterior, noul Renault 4 electric va fi bazat pe platforma Ampr Small.

Cu alte cuvinte, este aceeași platformă pe care este bazat și noul Renault 5 electric. De altfel, noul Renault 4 va avea același ampatament cu fratele său lansat mai devreme în acest an, fiind vorba de o lungime de 2.54 de metri. Este de așteptat ca noul Renault 4 să primească și aceleași propulsoare de la Renault 5. În cazul celui din urmă model, vorbim despre propulsoare de 95, 122 și 150 de cai putere.

Noul Renault 4 electric de serie va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris. Producția noului model ar urma să înceapă din vara lui 2025.

IMAGINILE POT FI VĂZUTE AICI

via Autocar

Comentarii (2)

  • RenaultLeaks
    R Dauphine
    R8
    R12
    R16
    R25

    ......sunt alte modele construite, evident pe aceeasi platforma, si care urmeaza sa fie prezentate in perioada urmatoare.
    Obiectivul nostru a fost si este sa ne surprindem fanii.
    1 2
  • Banditos
    Pentru nefanii(sic!) Renault urmeaza Twingo.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru