FOTOSPION: Noua Skoda Enyaq facelift, surprinsă în timpul testelor. Design frontal nou

de Tiberiu Safta
Luni, 27.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea Skoda Enyaq facelift a fost surprinsă în timpul testelor publice. Primele imagini apărute în mediul online relevă o parte frontală cu un design nou, desenată conform noului limbaj de design al mărcii, Modern Solid.

Anul viitor, Skoda va lansa pe piață noul Enyaq facelift. Versiunea actualizată a primului model electric al mărcii cehe va aduce îmbunătățiri tehnice, dar și modificări la nivel vizual. De altfel, noul Enyaq facelift va adopta parțial noul limbaj de design al mărcii, botezat Modern Solid.

În imaginile spion publicate de presa online putem vedea o parte frontală ascunsă sub camuflaj, dar care arată câteva dintre noile detalii. Priza de aer din bara din față este acum mai mare, datorită noii forme dreptunghiulare. De asemenea, prizele de aer mai mici din părțile laterale par a fi desenate mai simplu față de modelul din prezent. Farurile și grila nu par a fi schimbate foarte mult.

Partea din spate este la fel de bine camuflată ca cea din față în noile imagini, însă aici nu observăm prea multe noutăți vizuale. Este de așteptat ca design-ul părții din spate să rămână neschimbat, iar singura noutate ar putea fi reprezentată de o semnătură luminoasă nouă a stopurilor LED.

Skoda nu a dezvăluit oficial niciun detaliu tehnic despre noul Enyaq facelift.

Cel mai probabil, noul model va primi motoare electrice mai puternice, însă rămâne de văzut dacă va primi și baterii mai mari și mai eficiente.

În prezent, noua Skoda Enyaq este disponibilă pe piața din România cu un propulsor de 286 de cai putere. Lansarea noului Enyaq facelift ar urma să aibă loc la începutul lui 2025.

IMAGINILE SPION POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Foarte buna mașină skoda enyak.fara nico o problema
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru