FOTOSPION: Imagini noi cu viitorul Audi A7 Avant, succesorul termic al lui A6

de Tiberiu Safta
Luni, 20.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut imagini în mediul online cu viitorul Audi A7 Avant, succesorul actualului A6 Avant. Noul model va fi oferit cu motoare termice și ar urma să fie lansat anul viitor.

Versiunea cu motoare termice a lui Audi A6 Avant va fi înlocuită de către noul A7 Avant. Noul model a fost surprins în timpul testelor publice ascuns sub camuflaj. Chiar și așa, putem observa în imagini un design nou, care pare a fi mai rotunjit față de actualul A6 Avant și cu mai puține muchii ascuțite.

În partea din față a noului A7 Avant observăm o grilă nouă, separată de o bară pentru suportul numărului de înmatriculare. Farurile sunt desenate diferit și par a fi mai rotunjite. Față de actualul Audi A6 Avant, este de așteptat ca viitorul A7 Avant să crească în dimensiuni. Cel mai probabil, noul model va fi bazat pe platforma PPC (Premium Platform Combustion), o versiune modificată a platformei MLB.

Partea din spate este ceva mai acoperită de camuflaj, însă putem observa contururile stopurilor, care sunt acum mai rotunjite față de cele ale lui A6 Avant.

Pentru moment, nu există informații tehnice despre noul A7 Avant. Este de așteptat, în schimb, ca noul model să primească mai multe motorizări hibride convenționale și hibride cu încărcare la priză.

De asemenea, constructorul german va lansa și versiunile de performanță S7 și RS7 în anii următori. În ceea ce privește versiunea PHEV a lui A7 Avant, este de așteptat ca acesta să ofere o autonomie de 100 de kilometri în modul de rulare electric.

Din informațiile de până acum, este probabil ca noul Audi A7 Avant să fie lansat la începutul lui 2025.

IMAGINILE SPION POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Nu știu unde vedeți voi faruri rotunjite, mie îmi par foarte unghiulare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru