FOTOSPION: Imagini cu viitorul Audi Q3: design asemănător cu Q5 și faruri LED pixel

de Tiberiu Safta
Luni, 09.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut mai multe imagini spion cu viitoarea generație Audi Q3. Noul model împrumută un design asemănător cu cel văzut la noul Q5, iar lansarea ar urma să aibă loc în următoarele luni.

Audi Q3 urmează să primească o generație nouă. Cea de-a treia generație a SUV-ului compact a fost deja surprinsă în timpul testelor publice aproape fără camuflaj. Datorită lipsei camuflajului, putem vedea deja cu mult timp înainte de lansarea oficială cum arată noul model.

La fel ca toate modelele noi ale mărcii de la Ingolstadt, noul Audi Q3 adoptă noul limbaj de design al mărcii. Acesta este caracterizat de linii curbate și suprafețe mai netede, ceea ce le oferă noilor modele un aspect mai rotunjit, în locul celui ascuțit. Noua generație Q3 aduce un asemenea design cu o parte frontală dominată de o nouă grilă Singleframe mai mare.

Tot aici vedem și noile faruri subțiri pentru luminile de zi, care primesc o semnătură luminoasă în forma unor pixeli. Luminile principale sunt montate cu un nivel mai jos, în bara de protecție. Cel mai probabil, pe viitorul Q3 vei putea personaliza semnătura luminoasă a farurilor.

Partea din spate adoptă un design convențional, cu stopuri ceva mai subțiri și cu mici extensii la marginile exterioare ale blocurilor optice.

Aici putem vedea și un eleron montat deasupra lunetei, precum și un difuzor aerodinamic.

La nivel tehnic, este de așteptat ca noul Audi Q3 să primească motorizări similare cu cele văzute la Volkswagen Tiguan și Cupra Terramar. Asta înseamnă două motorizări pe benzină, de 1.5 litri și 2.0 litri, o motorizare diesel de 2.0 litri și două opțiuni hibride cu încărcare la priză (PHEV). Mai mult, noul model ar urma să primească și o versiune de performanță SQ3.

Deocamdată, Audi nu a confirmat data lansării noului Q3. Cel mai probabil, lansarea va avea loc în următoarele luni sau la începutul anului viitor.

IMAGINILE SPION POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (4)

  • Daca o sa aiba si el parte de o gramada de piano black in interior, butoane pe touch in loc de butoane fizice, atunci o sa fie un model esuat.
    Pretul cu siguranta ca nu o sa fie mic din pacate.
    2 1
  • Da, la fel de hidos și agresiv ca și Q5. Designul elegant e rezervat pentru modelele cu cifre pare.
    3 1
  • Trilulilu
    Un Tiguan mai puțin încăpător dar mult mai scump.
    2 1
  • @Trilulilu diferenta e la antifonare, tabla, infotainment, senzatia de condus :) Inteleg ca e pe aceeasi platforma dar sunt maasini diferite.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru