FOTOSPION: Imagini cu noul Audi Q3, surprins fără camuflaj. Lansare în 2025

de Tiberiu Safta
Joi, 22.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut o serie de imagini spion cu noua generație Audi Q3. Noul model aduce un design proaspăt, care se aliniază noului limbaj de design al mărcii, iar lansarea va avea loc în 2025.

Audi Q3 urmează să primească a treia generație începând de anul viitor. Până atunci, au apărut în presa online mai multe fotografii spion cu noul model surprins fără camuflaj. De aici putem vedea noul limbaj de design al mărcii germane, cu o caroserie mai rotundă și cu forme netezite.

În partea din față observăm o grilă nouă precum și faruri LED noi, mult mai subțiri față de cele văzute la generația actuală. În bara de protecție sunt integrate și două blocuri optice separate de farurile de mai sus. Noul Audi Q3 adoptă un design cu faruri împărțite pe două niveluri. Partea din spate este, de asemenea, redesenată cu stopuri noi, mai subțiri. Aici mai vedem și o bară de protecție nouă, cu muchii mai pronunțate.

Deocamdată, Audi nu a dezvăluit detalii tehnice despre noul model și nici nu a confirmat data lansării. Este de așteptat ca noua generație Q3 să primească motorizări asemănătoare cu cele prezente la noul Volkswagen Tiguan.

Astfel, gama de motoare va cuprinde propulsoare pe benzină, diesel și hibride plug-in cu puteri cuprinse între 131 de cai putere și 265 de cai putere.

Lansarea noii generații Audi Q3 va avea loc în 2025.

IMAGINILE POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Alea sunt tot felul de elemente de design luate de la Skoda Kamiq, Scala, etc. Cred/ sper ca nu o sa arate asa nici p-aproape . Deși mari speranțe nu imi fac cu Audi, toate arata mult prea tern sau business orientate și au aceeași linie de design de vreo 20 ani pe care tot o perfecționează , dar care nu iti mai spune sau nu iti mai inspira absolut nimic. Sunt extrem de plictisitori.
    2 0
  • Tocmai ce am luat un phev nou, cam mica autonomia pe electric dar in rest masina e superba
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru