Ford Mustang ar putea primi în viitor o variantă sedan și una de teren

de Tiberiu Safta
Vineri, 16.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații noi apărute în presă, Ford se gândește să lanseze două variante complet noi pentru Mustang. Mai exact, celebrul model ar putea primi în viitor o variantă berlină, respectiv una de teren.

De la debutul primei generații în urmă cu 60 de ani, Ford Mustang a fost mereu oferit în variantele de caroserie coupe și decapotabilă. Până acum, nu s-a pus vreodată problema ca Mustang să aibă și variante cu 4 uși sau chiar una creată special pentru off-road.

Ei bine, iată că acum, aceste idei ce păreau a fi de neimaginat, ar putea deveni realitate în viitorul îndepărtat. Potrivit unor informații apărute în publicația Automotive News, se pare că Ovalul Albastru ar urma să ia în considerare dezvoltarea unui viitor Mustang sedan și a unui viitor Mustang de teren. Într-o ședință recentă cu rețeaua de dealeri din Statele Unite, mai mulți oficiali ai mărcii ar fi prezentat machete la scară reală și imagini prelucrate digital cu ambele variante noi ale lui Mustang.

La această ședință, care a avut loc în Las Vegas, ar fi participat și cei mai importanți oficiali Ford: Jim Farley, CEO-ul mărcii și Bill Ford, directorul executiv al gigantului din Dearborn.

Din primele informații, viitorul Mustang sedan ar urma să fie botezat Mach 4, în timp ce varianta de teren nu a primit un nume.

Informațiile din presă mai sugerează că cele două variante noi ar urma să primească motoare termice. Astfel, cele două modele noi nu vor avea nicio legătură cu actualul Mustang Mach-E, care este electric.

Nu ar fi pentru prima dată când Ford readuce sau transformă nume celebre sub o altă formă. În 2019, Ford a relansat modelul Puma sub forma unui crossover subcompact, după o pauză de 18 ani. Mai recent, Ford Capri a fost relansat după 38 de ani, sub forma unui SUV coupe electric.

via Motor1

Comentarii (4)

  • Diana Șosoacă
    Sper ca abordarea retrogradă sa biruie in cele din urma.
    0 1
  • E ceea ce se cheamă "brand diluting". Faceți car mai multe variante pana când Mustang nu o sa mai însemne nimic.
    3 1
  • pacat ca nu fac si un pick-up
    6 0
  • Diana Șosoacă
    Pentru cei care pretuiesc cu adevarat titulatura Mustang, Ford transmite faptul ca nu mai este mult de asteptat:

    https://youtube.com/shorts/7T5Np0rx7qQ?feature=shared
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru