Ford ar pregăti un viitor Mustang Raptor: debut posibil în 2026

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente zvonuri, constructorul american de automobile ar pregăti o versiune Raptor pentru celebrul Mustang. Debutul ar fi programat pentru anul 2026.

Din câte se pare, moda mașinilor sport cu abilități în off-road nu s-a oprit la Porsche 911 Dakar și la Lamborghini Huracan Sterrato. Pentru că, potrivit celor mai recente zvonuri, și Ford Mustang ar urma să primească o variantă cu gardă ridicată la sol și anvelope specifice pentru teren accidentat.

Informațiile sunt destul de puține și nu au fost confirmate de reprezentanții companiei americane, dar zvonurile susțin că viitorul Mustang Raptor ar sosi în 2026. Este încă incert dacă va fi comercializat și în Europa.

Ca motorizări, Ford ar lua în calcul un V8 de 5.0 litri cu circa 500 CP sau un V8 de 5.2 litri cu 700 CP. Transmisia manuală va fi eliminată din oferta viitorului Mustang Raptor, dar va fi prezent un sistem de tracțiune integrală.

De asemenea, suspensia regăsită pe modele ca F-150 Raptor, Bronco Raptor și Ranger Raptor va fi adaptată și pentru viitorul Mustang Raptor.

Dacă va fi comercializat pe Bătrânul Continent, Ford Mustang Raptor ar urma să fie produs într-o serie limitată, iar prețul ar putea depăși 100.000 de euro.

via Autoblog.it

Comentarii (1)

  • Plot twist: E Mustang Mach-E
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru