Fiat va dezvalui noul 500 Cabrio la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Surse din interiorul Fiat au anuntat ca italienii vor dezvalui la Geneva varianta decapotabila a modelului 500.

Lista premierelor pentru Geneva incepe sa se ingroase. In fiecare zi marii constructori lasa sa se intrevad surprizele pe care le pregatesc pentru salonul elvetian. Astazi este randul celor de la Fiat sa se bucure de atentia presei internationale, italienii planuind sa prezinte la Geneva mult asteptatul 500 Cabrio.

Speculatia a fost confirmata de surse anonime din interiorul Fiat. Italienii intentioneaza sa introduca o varianta decapotabila mai ieftina decat a rivalilor britanici de la MINI, drept pentru care rabatarea acoperisului nu va fi una conventionala.

Fiat a ales sa pastreze montantii spate si a folosit soft-top-ul pentru partea superioara a acoperisului. Nu putem vorbi asadar de o decapotare completa, insa aceasta solutie vine sa mentina un pret cat mai scazut pe piata cabrioletelor.

Sub capota lui 500 Cabrio se vor afla aceleasi motorizari ca si in cazul variantei coupe, adica unitatile pe benzina de 1.2 si 1.4 litri si turbodiesel-ul de 1.3 litri. Data lansarii pe piata a fost fixata undeva la inceputul verii lui 2009.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru