Fiat prezintă noul Grande Panda: va avea și versiune electrică

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Grande Panda. Desenat în Italia, acest model va fi disponibil și într-o versiune pur electrică.

2024 marchează a 125-a aniversare a mărcii Fiat. Cu această ocazie specială, italienii prezintă un model nou. Este vorba despre Grande Panda, dezvoltat la Centro Stile din Torino, Italia.

Noul Fiat Grande Panda are o lungime de 3.99 metri și va fi poziționat în segment B, compact.

Modelul italian propune un design exterior pătrățos. Pentru un plus de robustețe, Fiat a montat elemente de protecție în partea inferioară a spoilerelor față și spate. Potrivit reprezentanților mărcii, farurile sunt confecționate din cuburi de opal și sunt o trimitere la geamurile de pe fațada uzinei din Lingotto.

Luminile de zi și semnalizatoarele sunt integrate în același bloc de lumini.

Mai departe, jantele au un diametru de 17 inch. Ca un omagiu adus lui Panda 4x4, regăsim numele modelului pe laterale, în basorelief.

Pentru moment, constructorul italian nu a publicat nicio imagine de la interior. A precizat totuși că va fi disponibil atât în versiuni mild-hybrid cât și într-o versiune pur electrică.

Noul Fiat Grande Panda va fi comercializat pe piețe ca Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

via Fiat

Comentarii (7)

  • C3
    4 5
  • Gunoi.datorita Fiat noi am avut tractoare, rușii autoturisme.Pacat!
    0 10
  • Segmentul B trebuie caracterizat corect ca subcompact , ca să nu existe confuzie, nu compact. Da , segmentul asta este unul în care Fiat este expert , așteptările sunt mari probabil de la micuțul Panda și ii urez succes. Sper ca si-au făcut bine temele , nu mai este ce era odată, acuma acest segment de mini Suv este extrem de aglomerat și competitiv , cu modele bunicele care fac legea prin Europa de ceva timp - 2008, Puma, Kamiq, Kona, CHR, Vitara, Arona ,Duster , etc. Ii urez cu adevărat bafta lui Panda , chiar o sa aibă nevoie.
    8 2
  • Pai sincer , este super mișto ce vad in poze , destul de patratos și pt un bărbat și peste așteptări per total că și design , sa vedem acum și concret ce și cum.
    5 5
  • Catalin
    Pe youtube circula deja un filmulet cu masinuta :

    https://www.youtube.com/watch?v=oL88ILuXfP0

    Imi place forma patratoasa, garda la sol pare ok, imi plac si jantele, au un design inspirat.
    Protectiile laterale din plastic sunt de folos. Sa vedem si poze cu interiorul, sa avem si date despre motorizari si despre preturi, desigur.
    5 1
  • E scurt drumul de la "va fi full electric" la "va avea si versiuni electrice".
    5 0
  • Jantele îmi amintesc puțin de Fiat Ritmo
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru